Belastingconsulent

Belastingen, het is voor veel ondernemers en particulieren een ondoorzichtige materie. Het is bijna ondoenlijk om alle wet- en regelgeving te volgen. Je bent tenslotte liever bezig met dingen waar je goed in bent: je onderneming! Anja van Passie voor Cijfers is belastingconsulent en kan je hiermee helpen.

 • Persoonlijke coaching en workshops op locatie,
 • Ondersteuning van je administratieve medewerkers
 • Jaarrekening en kwartaalrapportages opstellen
 • Diverse belastingzaken zoals aanvragen, IB en BTW

Belastingconsulent

Voor ondernemers

Het is essentieel voor je onderneming dat je goed zicht hebt op je bedrijfscijfers en je administratie in orde is. Daarnaast moeten de jaarstukken goed in elkaar zitten en dienen de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting achteraf geen verrassingen op te leveren.

Ik kan je als belastingconsulent op verschillende manieren hulp bieden:

  1. Je eigen systeem
   Je kiest ervoor om zelf de administratie door het jaar heen te boeken in je eigen systeem.
   Passie voor Cijfers controleert achteraf.
  2. Administratiesysteem van Passie voor Cijfers.
   Je kan ook kiezen voor het administratiesysteem van Passie voor Cijfers. Wij werken met Exact Online, een compleet en overzichtelijk pakket met als extra voordeel: wij kunnen het hele jaar je administratie op afstand controleren, zodat de juiste btw-aangifte wordt gedaan.
  3. Passie voor Cijfers verzorgt je gehele administratie.
   Je kiest er voor je administratie geheel te laten verzorgen door Passie voor Cijfers. Voordeel is dat de btw-aangifte voor je wordt gedaan. De btw-aangifte wordt dan periodiek ingevuld en verstuurd binnen twee weken van de aangifte maand, zodat je er rekening mee kan houden als er een te betalen aangifte uit komt.

Aan de hand van een juist geboekte administratie wordt de jaarrekening gemaakt door Passie voor Cijfers en verzorgt jaarlijks je aangifte inkomstenbelasting. Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst m.b.t. tot je aangifte, doet Passie voor Cijfers voor jou.

Wil je meer informatie of wil je weten hoeveel het kost? Neem gerust contact op.

Voor particulieren

Heb je als particulier vragen of hulp nodig bij je aangiftes, voorlopige teruggaaf, toeslagen enz., ook dan ben je bij Passie voor Cijfers aan het juiste adres!
Voor boekhoudkundige ondersteuning in jo├║w buurt!